Onze Projecten

-Oplevering Hoogkarspel

In Hoogkarspel is een huis opgeleverd waar wij verantwoordelijk waren voor het stucwerk en sauswerk. Het stucwerk is uitgevoerd volgens de sausklaar methode, wat resulteert in een gladde en egale ondergrond. De platte plinten zijn naadloos geïntegreerd in het stucwerk, waardoor een strakke afwerking is gerealiseerd. Voor het aanbrengen van de verf is gebruik gemaakt van een airless systeem, wat zorgt voor een gelijkmatige en streepvrije applicatie. NAP Stukadoorsbedrijf heeft het sauswerk verzorgd, waardoor de muren en plafonds een mooie en duurzame afwerking hebben gekregen.

-Oplevering woonhuis Enkhuizen.


We hebben een mooie renovatie voltooid in Hoogkarspel, waarbij 600m2 stucwerk en latexspuitwerk zijn uitgevoerd. Het interieur van het woonhuis kreeg een een wat ouderwets uiterlijk met strak stucwerk en platte plinten als lijstwerk aan de plafonds. Het gebruik van een airless systeem zorgde voor een gelijkmatige en duurzame afwerking.

-Oplevering buitengevel Enkhuizen.

De buitengevel in Enkhuizen is succesvol opgeleverd, met een prachtig resultaat. Het project omvatte de renovatie en afwerking van de buitengevel, waarbij aandacht werd besteed aan zowel de esthetische uitstraling als de duurzaamheid. Het team heeft nauwgezet gewerkt aan het herstel van eventuele beschadigingen, het aanbrengen van een nieuwe afwerkingslaag en het zorgen voor een professionele en verzorgde uitstraling.